020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Stripdiner Almere

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3,5 uur
  • €60,- p.p. (incl. BTW)

Natuurlijk kan een goed vrijgezellenfeest niet zonder een Bourgondische en verrukkelijke maaltijd. Wij zorgen voor een uitgekiend driegangen menu in een van de fijnste restaurants in Almere. Maar zonder een waanzinnige stripact is je vrijgezellenfeest in Almere natuurlijk ook niet compleet! Bij ons Stripdiner combineren wij het beste uit deze twee werelden.

Brood en spelen!

Spannend vrijgezellenfeestje in Almere

Wij hebben een oergezellige privézaal voor jullie geregeld in een knus restaurant in het hartje van Almere. Tijdens het driegangen menu houden wij rekening met al je vrienden of vriendinnen uit je gezelschap. Zo hebben we namelijk voldoende keuze uit vleesgerechten, visgerechten en ook vegetarische schotels. Wij regelen alles tot in de puntjes zodat je onbekommerd met je vrijgezellengroep kunt kletsen, lachen en genieten tijdens het Stripdiner in Almere.

Na het overheerlijke hoofdgerecht hebben wij als het ware twee toetjes voor jullie in petto.

Een feestelijk dessert en een onvergetelijke stripact door een professionele stripper! Zodra we de muziek in starten, verschijnt onze geweldige stripper (man of vrouw) ten tonele! De nietsvermoedende vrijgezel wordt eens goed in het zonnetje gezet tijdens dit bruisende vrijgezellenfeest in Almere.

Onze stripper is bewezen en ervaren een heeft een wervelende stripact in huis. Deze exclusieve stripact is fantastisch opgebouwd en bevat zowel grappige als sensuele en sexy elementen….

Ja, wij weten wel hoe je vrijgezellenfeest in Almere een doorslaand succes kan worden! Dit memorabele Stripdiner is bij ons te boeken op elke gewenste datum en op elk tijdstip naar keuze.

Stripdiner Almere is inclusief:
– Zaalhuur locatie Almere
– Compleet driegangen diner
– Mannelijke of vrouwelijke stripper
– Succesvolle stripact
– BTW