020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Crazy Walking Dinner Game Almere

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,- p.p. (incl. BTW)

In het hartje van Almere staan je een paar knotsgekke avonturen te wachten! Bij ons Crazy Walking Dinner Game wordt je namelijk tot het uiterste uitgedaagd. Je gaat samen met je vrienden of vriendinnen de meest gewaagde en bizarre missies vervullen in het centrum van Almere. Nu weet je pas hoe krankzinnig een vrijgezellenfeest kan zijn!

Op ons trefpunt in de binnenstad van Almere worden jullie verwelkomt door onze enthousiaste spelbegeleider. Na een aanstekelijke introductie op het Crazy Walking Dinner Game ontvangt je de eerste onvoorstelbare opdracht. Opgedeeld in teams en voorzien van een camera duik je het stadsleven van Almere in. Het team dat de opdrachten het best uitvoert wint de hoofdprijs van ons Crazy Walking Dinner Game.

Tijdens drie ongekende spelrondes komen de meest absurde, hilarische en waanzinnige opdrachten op je af! Ter bewijsvoering legt je met de filmcamera de uitvoering van de missies vast. Aan het eind van de dag zal onze spelbegeleider de uitvoering beoordelen en een winnend team aanwijzen!
Deze onvergetelijke spelrondes in Almere speel je tussen drie restaurantbezoekjes door. Dus op de route van het ene restaurant naar het andere vervul je de opdrachten. Ondertussen maak je zo ook kennis met de meest bijzondere plekken van Almere.

Tussen al je Crazy activiteiten kun je samen met je vriendengroep bijkomen, kletsen en lachen tijdens onze overheerlijke dinergangen. We bieden diverse uitgebreide gerechten. Vlees, vis of vegetarisch. Bij het Crazy Walking Dinner Game in Almere wordt iedereen verwend!

Voorbeeldprogramma Crazy Walking Dinner Almere
De tijden zijn in overleg aan te passen, maar hierbij heb je een idee van het verloop.
17.00 Spelronde
17.45 Voorgerecht bij Restaurant Almere I
18.30 Spelronde
19.00 Hoofdgerecht bij Restaurant Almere II
20.00 Spelronde
20.45 Dessert bij Restaurant Almere III

Welk team bezit de meeste gekte en kan een wildvreemde voorbijganger op straat laten schateren van het lachen? Of welk team is zo Crazy dat het midden in de stad het volkslied zingt en ondertussen voorbijgangers verleidt om mee te zingen? Deze en veel meer gekke en verrassende opdrachten hebben wij voor jou en je vrienden of vriendinnen paraat!

Boek ons Crazy Walking Dinner in Almere en beleef een hilarische en memorabele tijd!

Crazy Walking Dinner Almere is inclusief:
-Enthousiaste spelbegeleiding
– Spelmaterialen Crazy Game
– Driegangen menu
– BTW