020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Tapas Tour Almere

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,- p.p. (incl. BTW)

De Tapas Tour Almere biedt de ultieme combi van verrukkelijke Spaanse lekkernijen en gezellig samenzijn. Geef je vrijgezellenfeest in Almere een zuidelijk tintje.

Voordat de Tapas Tour begint, ontmoeten jullie onze enthousiaste stadsgids op ons meeting point in Almere. Deze ervaren en bewezen stadsgids neemt je mee naar de opzienbarende en meest indrukwekkende plekjes van deze topstad. Vele boeiende feiten, geheimen en weetjes over Almere weet onze gids op onderhoudende wijze aan te stippen. Daarna is het tijd voor een eerste culinaire stop bij een sfeervol Tapas-restaurant. Hier kun je genieten van een smakelijke entree. Zodra dit heerlijke voorgerecht genuttigd is, wandel je samen met je vrienden of vriendinnen naar het volgende knusse restaurant in Almere. Ook tijdens deze wandeling genieten jullie van alle fascinerende bezienswaardigheden die Almere te bieden heeft. Na het uitgebreide hoofdgerecht bij het tweede restaurant hebben wij nog een bijzondere laatste route voor je vriendengroep in petto. Deze leidt naar het laatste restaurant alwaar jullie van harte lust kunnen genieten van een feestelijk dessert.

Wij weten wel hoe je culinaire hoogstandjes kunt verbinden aan een gezellig en actief samenzijn! Boek de Tapas Tour Almere en beleef een fantastisch vrijgezellenfeest!

De Tapas Tour Almere is inclusief:
– Professionele stadsgids
– Driegangen Tapas-diner
– Een bewezen en uitgekiende route
– De beste verhalen en anekdotes
– BTW