020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Comedy Diner Almere

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 25 personen
  • 3,5 uur
  • €55,- p.p. (incl. BTW)

Wij kunnen niet wachten om dit lachfestijn van Almere in te luiden! Voor je vrijgezellenuitje hebben wij een bijzondere arrangement vol lach, hilariteit en sfeer in petto! Ons Comedy Diner in Almere kleurt je groepsuitje in met topvermaak en smakelijk genieten.

Hilarisch vrijgezellenuitje Almere

De tafels zijn feestelijk gedekt. Neem maar plaats in ons fijne restaurant in het hartje van Almere. Al je vrienden of vriendinnen komen vanavond aan hun trekken bij het heerlijke driegangen diner. Ook gasten met vegetarisch wensen of dieetwensen hebben ruime keuze. Culinair genieten en sfeer dragen wij hoog in het vaandel bij ons Comedy Diner in Almere. Je vrijgezellenfeest verrijken wij met de topambiance van ons Comedy Diner in Almere!

Na de hoofdschotel is het tijd voor de apotheose van dit memorabele groepsuitje in Almere. Onze professionele Stand Up Comedians brengen een hilarisch bezoekje met hun uitgekiende comedyacts. Jullie lachspieren krijgen het vanavond druk in Almere. Laat je verwennen door hun scherpe oneliners, briljante anekdotes en hilarische verhalen. Sommige comedians gaan de publieksinteractie zeker niet uit de weg! Wellicht wordt een van je vrienden of vriendinnen extra belicht tijdens de Comedy Show. Dat wordt een kostelijk moment voor iedereen die deze persoon  goed kent!

Vier je feestje op een smakelijke en originele wijze met ons Comedy Diner in Almere.

Want: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!

Het Comedy Diner Almere is inclusief:
– Huur eetzaal Almere
– Techniek (geluid en licht)
– Compleet verzorgd driegangen diner
– Bruisende Comedy Show met profcomedians
– BTW

Tip! De Comedy Show boeken zonder diner is ook een optie. Of eventueel op een andere locatie naar eigen keuze (ook buiten Almere).

Tip! Spreken niet al je vrienden/vriendinnen goed Nederlands? Wij hebben namelijk ook Engelstalige comedians in ons bestand! Informeer naar de mogelijkheden!