020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Ontmasker de Trol Diner Almere

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,- p.p. (incl. BTW)

Bij dit bloedstollende groepsuitje in Almere draait alles om list en bedrog. Want gedurende dit bloedstollende Ontmasker de Trol Diner kun je zelfs je eigen vrienden en vriendinnen niet vertrouwen.

Tussen de overheerlijke gerechten komen er in ons gezellige restaurant diverse attractieve spelrondes aan bod. Voordat we met dit memorabele speldiner beginnen, zal onze gedreven spelbegeleider een teamindeling maken en de spelregels uitleggen.
Daarna is het tijd om de fanatieke strijd aan te binden met de andere teams. Middels boeiende vragen en uitdagende opdrachten probeer je zoveel mogelijk punten te verzamelen. Maar let op, want in elk team zit een Trol die op gewiekste wijze probeert om de boel te saboteren en jullie zuur verdiende punten te verspelen! Dit wordt spannend maar ook hilarisch!

Ons Ontmasker de Trol Diner wordt gespeeld in een sfeervolle privé-ruimte in een fantastisch restaurant in het hartje van Almere. Kom erachter wie de Trol is en win dit avontuurlijke topspel! Beleef ons spannende Ontmasker de Trol Diner in Almere en maak je vrijgezellenfeest of groepsuitje extra bijzonder!

Ontmasker de Trol Diner in Almere is inclusief:
– Compleet verzorgd driegangen diner
– Ervaren en gedreven quizmaster
– Ontmasker de Trol spelmaterialen
– Privézaal restaurant Almere
– Prijs voor het beste team
– BTW

Tip! Ons Ontmasker de Trol Diner is goed te combineren met een citygame of een tour in Almere. Raadpleeg ons voor de mogelijkheden voor een compleet dagprogramma.