020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Salsa Workshop Almere

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 1,5 uur
  • €25,- p.p. (incl. BTW)

Jouw vrijgezellenuitje in Almere wordt er een vol swing en plezier! Deze bruisende Salsa Workshop is een ultieme invulling van je vrijgezellenviering of ander vriendenuitje. Koppel sfeervol samenzijn aan actief bezig zijn en beleef de dag van je leven!

Het gaat allemaal gebeuren in onze gezellige dansruimte in het stadshart van Almere. Onze professionele en ervaren Salsa-begeleider heet je daar hartelijk welkom. Je hoort de exotische klanken van de feestelijke Salsa Music en je wilt al meteen los gaan. Dat is logisch, want Salsa is een heerlijke en stijlvolle dansvorm.

Natuurlijk is onze Salsa Workshop in Almere op maat gesneden voor alle leeftijden en ervaringsniveaus. Het belangrijkste is dat jullie een toptijd hebben en dat je samen met je vrienden en vriendinnen lekker uit je dak kunt gaan. Aan het einde van de dag sta je versteld van je nieuwe moves en je eigen verrassende voetenwerk!

De Workshop  Salsa start met een fascinerende inleiding over het populaire en alom bekende Salsa-dansen. Daarna ga je aan de hand van een paar attractieve oefeningen lekker warm draaien. Vervolgens beginnen we aan het echte werk en is het tijd voor een heuse Salsa Fiësta! Je gaat alle geleerde danstechnieken en pasjes ten tonele brengen.

Zodra je in de ban raakt van Salsa weet je niet meer van ophouden! Laat ons je vrijgezellenfeest of ander groepsuitje in Almere naar een hoger niveau brengen met onze succesvolle Workshop Salsa! Zet de muziek maar op en laat het feestje beginnen!

De Salsa Workshop Almere is inclusief:
– Professionele Salsa-begeleider
– Zaalhuur danszaal Almere
– BTW