020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Paaldansen Almere

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2 uur
  • €32,50 p.p. (incl. BTW)

Onze Workshop Paaldansen is een ideaal extraatje voor je vrijgezellenfeest in Almere.

Wij hebben een ervaren en professionele paaldansinstructrice paraat om je tijdens deze uurtjes in te wijden in het uitdagende avontuur van het paaldansen. Zij legt je de basisbeginselen van deze sensuele bewegingskunst uit. De stof is toegankelijk voor alle leeftijden en je hoeft zeker geen atletisch fenomeen te zijn om deze leuke Workshop te volgen. Bovendien staat lol en sfeer bovenaan bij deze sportieve en fantastische Workshop Paaldansen in Almere.

Om er in te komen starten we met een lekkere warming up. Nu jullie lekker soepel en los zijn ga je met je vriendinnen de paal in! Onze paaldanslerares maakt je bekend met allerlei trucjes en mogelijkheden. Steel de show met de helicopter en de fireman! Of wat dacht je van de tijgersluip? Allerlei boeiende nummers uit het Paaldansen komen op een ontspannen manier voorbij tijdens de Workshop Paaldansen in Almere. Aan het einde geeft onze paaldanseres zelf ook nog een bijzondere demonstratie van een aantal bijzondere technieken.

Zoals je merkt is deze Workshop Paaldansen niet alleen sportief en leerzaam, maar ook buitengewoon gezellig en vermakelijk. Voor je vrijgezellenfeest in Almere is de Workshop Paaldansen een prima activiteit om mee te beginnen. Doe in de middag deze lekkere actieve Workshop en kom in de avond lekker bij met een van onze leuke speldiners zoals het Hou van Holland Diner of het Moorddiner. Laat ons je hele vrijgezellendag tot in de puntjes regelen! Dan ben je verzekerd van een doorslaand succes!

Workshop Paaldansen Almere is inclusief:
– Privé danslocatie
– Professionele instructrice/ paaldanseres
– Consumptie tijdens pauze
– BTW