020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Flashmob Workshop Almere

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 8 personen
  • 2 uur
  • €25,- p.p. (incl. BTW)

Als je jouw vrijgezellenfeest wilt omtoveren tot een onvergetelijke happening dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij presenteren vol trots de Flashmob Workshop in Almere! Met je groep ga je de show stelen midden in Almere! Je gaat de voorbijgangers is het centrum van de stad trakteren op een echte Flashmob! In dit vrijgezellenuitje zit alles wat jij je maar kunt wensen. Muzikaliteit, dansplezier, avontuur, sfeervol samenzijn en hilariteit!

De Flashmob Workshop wordt begeleid door onze enthousiaste choreografe. Onder haar bezielende leiding gaan jullie je publieke dansact instuderen. Samen met je vrienden of vriendinnen ga je midden in Almere een spetterende choreografie opvoeren. Het podium van jullie performance is een goed bezochte hotspot midden in het centrum van Almere! Dit zal de mensen daar flink verrassen en enorme hilariteit teweeg brengen!

In onze geheime dansruimte in Almere kiezen jullie een favoriete danshit uit. Dat mag een hit zijn geheel naar jullie smaak, zolang er maar er een lekkere beat in zit en je lekker los kunt gaan! Na de uitleg van de choreografie kennen alle dansers hun rol. Nu is het zaak om je moves en pasjes te repeteren. Na deze heerlijke danssessie geniet je van een feestelijk pauzedrankje. Samen kijk je uit naar jullie eindperformance en heb je alvast een hoop voorpret.

Zo geruisloos mogelijk wandelen we daarna naar de openbare dansplek in het hartje van Almere. Daar worden de mensen flink verrast en verbaasd door jullie spectaculaire show! Geheid dat er steeds meer toeschouwers bij komen staan! Om het resultaat van je dansact niet verloren te laten gaan, nemen we het op met camera. Zo kun je morgen of jaren later nog steeds nagenieten van je onvergetelijke vrijgezellenfeest in Almere.

Laten we samen Almere eens goed op zijn kop zetten en beleef dit onvergetelijke groepsuitje. Deze Flashmob Workshop in Almere is bij uitstek geschikt als vrijgezellenviering of onderdeel daarvan. Vele grote en kleine groepen gingen jullie voor en hadden de tijd van hun leven!

Workshop Flashmob Almere is inclusief:
– Professionele en bewezen choreografe
– Zaalhuur danszaal Almere
– Garantie op swingend en avontuurlijk groepsuitje
– BTW