020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Naaktmodel Schilderen Almere

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 8 personen
  • 2 uur
  • €45,- p.p. (incl. BTW)

De Workshop Naaktmodel Schilderen is een van de meest creatieve en boeiende Workshops in Almere. Als je op zoek bent naar een leerzame en fascinerende activiteit voor je vrijgezellendag dan zit je hier goed. Een geslaagde Workshop waarmee je  jouw vrijgezellendag verrijkt met originaliteit en stijl!

Ons atelier  ligt in het stadshart van Almere. De kwasten, penselen en doeken liggen aanlokkelijke voor jullie klaar. In een fijne ambiance geeft onze ervaren kunstschilder jullie een fraaie intro op het schilderen van naaktmodellen. Niet lang daarna betreedt jullie mannelijke of vrouwelijke naaktmodel de ruimte. Het is nu tijd om vol overgave aan de slag te gaan met kleur en penseel.
Bij onze inspirerende Workshop Naaktmodel Schilderen in Almere leer je de belangrijkste weetjes over het schilderen van lichaamscontouren. Onze ervaren en professionele kunstenaar bezorgt jullie een aantal inspirerende tips waarmee je een kunstwerk aflevert die je eigen verwachtingen overtreft!

Natuurlijk mag je jouw zelf gemaakte schilderijen na afloop meenemen naar huis. Zo heb je ook nog eens een fantastisch aandenken aan je sfeervolle vrijgezellenuitje in Almere.

Je kunt deze originele Workshop Naaktmodel Schilderen boeken voor elk tijdstip of elke datum naar voorkeur. Ook kun je kiezen tussen een mannelijk naaktmodel of vrouwelijk naaktmodel. Dompel jezelf onder in deze inspirerende en creatieve sfeer in ons schilderatelier in Almere.

De Workshop Naaktmodel Schilderen is een van de meest creatieve en boeiende Workshops in Almere. Als je op zoek bent naar een leerzame en fascinerende activiteit voor je vrijgezellendag dan zit je hier goed. Een geslaagde Workshop waarmee je  jouw vrijgezellendag verrijkt met originaliteit en stijl!

Ons atelier  ligt in het stadshart van Almere. De kwasten, penselen en doeken liggen aanlokkelijke voor jullie klaar. In een fijne ambiance geeft onze ervaren kunstschilder jullie een fraaie intro op het schilderen van naaktmodellen. Niet lang daarna betreedt jullie mannelijke of vrouwelijke naaktmodel de ruimte. Het is nu tijd om vol overgave aan de slag te gaan met kleur en penseel.
Bij onze inspirerende Workshop Naaktmodel Schilderen in Almere leer je de belangrijkste weetjes over het schilderen van lichaamscontouren. Onze ervaren en professionele kunstenaar bezorgt jullie een aantal inspirerende tips waarmee je een kunstwerk aflevert die je eigen verwachtingen overtreft!

Natuurlijk mag je jouw zelf gemaakte schilderijen na afloop meenemen naar huis. Zo heb je ook nog eens een fantastisch aandenken aan je sfeervolle vrijgezellenuitje in Almere.

Je kunt deze originele Workshop Naaktmodel Schilderen boeken voor elk tijdstip of elke datum naar voorkeur. Ook kun je kiezen tussen een mannelijk naaktmodel of vrouwelijk naaktmodel. Dompel jezelf onder in deze inspirerende en creatieve sfeer in ons schilderatelier in Almere.

Workshop Naaktmodel Schilderen Almere is inclusief:
– Naaktmodel (man of vrouw)
– Professionele kunstenaar/ schilder
– Zaalhuur schilderatelier in Almere
– Schildermaterialen (verf, penselen, doeken)
– Drankjes en versnaperingen
– Op elke datum en tijdstip te boeken
– BTW