020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Workshop Buikdansen Almere

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2 uur
  • €25,- p.p. (incl. BTW)

Onze Workshop Buikdansen is een onvergetelijke happening in het centrum van Almere. Voor vriendinnen die op zoek zijn naar een sportief en actief groepsuitje in Almere is de Workshop Buikdansen een regelrechte aanrader! Deze Workshop is origineel, bijzonder en verrassend. En laten we niet vergeten dat jullie in deze spetterende uurtjes ook veel onderling plezier en lol hebben!

Buikdansen heeft een lange geschiedenis doorgemaakt. Pas eeuwen later is buikdansen in het Westelijke continent geïntroduceerd. Tussen toen en nu heeft buikdansen een enorme ontwikkeling doorgemaakt en is het uitgegroeid tot de bijzondere verzameling van verschillende bewegingen en stijlen zoals we die nu kennen. En hoe je deze sierlijke bewegingen in de praktijk brengt, dat gaan jullie vandaag meemaken in Almere!

Workshop Buikdansen Almere

In onze gezellige danszaal in het centrum van Almere maakt onze buikdanseres je vandaag wegwijs in het land van het buikdansen.

Vandaag ga je met je vriendinnen dansen als stijlvolle buikdanseressen. Voor vrijgezellengroepen hebben wij een speciale buikdans met een schitterend 1001 nachten kostuum paraat. Bij deze onvergetelijke rituele dans swingen de vriendinnen van de vrijgezel met rinkelende muntensjaals om de aanstaande bruid heen. Een bijzonder feestelijke ritueel die je vrijgezellenuitje een extra dimensie geeft!

Om even tot rust te komen en bij te kletsen, lassen we een gezellig pauzemomentje in. Tijdens deze pauze kun je genieten van onze verrukkelijke muntthee, een kopje koffie of een ander lekker drankje.

Maak van je vrijgezellenuitje of ander vriendinnenuitje een groot succes met onze Workshop Buikdansen in Almere. Beleef deze feestelijke topuurtjes vol actie, sfeer en gezelligheid.

De Workshop Buikdansen Almere is inclusief:
– Professionele en bewezen buikdanseres
– Zaalhuur danszaal Almere
– Versieringen/ materialen (kostuum, muntensjaals etc)
– 1 consumptie p.p.
– BTW