020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Popquiz Almere

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €25 p.p. (incl. BTW)

Luister je vrijgezellenfeest op met muziek, actief samenzijn en heel veel gezelligheid! Onze popquiz in Almere heeft alles in zich om van jouw vrijgezellenuitje of groepsuitje een groot succes te maken!

We spelen de Popquiz in een van de meeste gezellige cafés van Almere. We splitsen je groep op in verschillende fanatieke teams en leggen het verloop van de Popquiz uit. Van onze enthousiaste Quizmaster ontvangen jullie een aantal cruciale spelmaterialen. Zodra iedereen er klaar voor is gaan we ervoor! Let the music play!

In een aangenaam tempo komen de herkenbare en populaire hits van toen en nu voorbij! Dit levert natuurlijk de nodige nostalgische momenten op!

De Popquiz Almere is mooi opgebouwd in verschillende spelrondes. Op verschillende manieren wordt jullie muziekkennis tot het uiterste getest. Elke ronde van de Popquiz Almere heeft een eigen thema. Onze Popquiz is uitdagend, afwisselend en fascinerend!

En natuurlijk heb je tijdens het Quizen een hoop plezier met je vrienden en vriendinnen. Zo kun je lekker genieten van elkaars kennis of misschien juist lachen om het gebrek eraan! Het wordt hoe dan ook hilarisch en sfeervol!

Hoe heette ook al weer dat nummer waarmee we ooit het songfestival wonnen? En hoe heette die megahit van Dr Alban ook alweer? Welke sterren zongen er mee met We Are The World?

Vier je vrijgezellenfeest met ons muzikale festijn in Almere en beleef samen met je vriendengroep een absolute toptijd!

Popquiz Almere is inclusief:
– Zaalhuur Quiz-zaal Almere
– Gedreven quizmaster
– Prijs voor de winnaars
– BTW