020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

CSI Almere

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3 uur
  • €24,50 p.p. (incl. BTW)

Er is midden het centrum van Almere een gewelddadige moord gepleegd. De politie van Almere staat voor een raadsel. Een aantal verdachten zijn opgepakt, maar  het is moeilijk vast te stellen wie de dader is. De Almeerse politie roept de hulp in van jou en je team.

Spanning, saamhorigheid, sfeer en plezier zijn de elementen van het fascinerende CSI in Almere.

Spannend stadspel Almere

Onze inspirerende spelbegeleider zal bij aanvang van CSI teams maken, rechercheurskoffers uitdelen en een wervelende speluitleg geven. In de dossiers die jullie ontvangen staan een hoop aanwijzingen. Door alle eindjes aan elkaar te knopen slaag je er wellicht in om deze moordzaak in Almere op te lossen.

Met behulp van moderne technieken (navigatiesysteem, dvd speler en fototoestel) ga je op zoek naar cruciale aanwijzingen om de dader van deze brute moord aan te kunnen wijzen. Je achterhaalt belangrijke locaties in Almere en verkrijgt op deze manier doorslaggevende informatie. Dit alles leidt tot het ontrafelen van deze mysterieuze moordzaak.

Dit vrijgezellenuitje is lekker actief, fascinerend en natuurlijk bijzonder gezellig en sfeervol.

Bij terugkomst trakteert onze sympathieke spelbegeleider jullie op een feestelijk drankje. Tijdens deze afsluitende borrel worden jullie antwoorden nagekeken. Daarna horen jullie de juiste oplossing van de moordzaak. Als jouw team het goed had en de meeste punten verzamelde, dan winnen jullie een leuk prijsje!

CSI spelprogramma Almere is inclusief:
– Ervaren en gedreven begeleiding
– Spykit koffertje
– Diverse spelmaterialen
– Prijsje voor het winnende team
– BTW

Let op! Je kunt het CSI spelprogramma in een andere stad spelen dan Almere? Wij bieden CSI aan in het hele land. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.