020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Crazy 88 Almere

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €24,50 p.p. (incl. BTW)

Bij het hilarische Crazy 88 citygame draait het om het verzamelen van punten. Bij dit bizarre spelprogramma volgen de knotsgekke opdrachten elkaar in hoog tempo op. Een perfect uitje om je vrijgezellenfeest in Almere lekker gek en verrassend te maken!

Op een centraal punt in het centrum van Almere deelt onze enthousiaste spelbegeleider de spelmaterialen uit. Jullie ontvangen van onze begeleider een eerste krankzinnige opdracht en zo duiken jullie met fotocamera en een flinke dosis lef de straten van Almere in.

Wanneer de eerste absurde opdracht succesvol is volbracht, brieft onze spelbegeleider alweer een volgende onvoorstelbare opdracht door. Alle opdrachten leg je vast op foto of video zodat je straks kunt bewijzen dat jouw team het beste was!

Opdrachten die je bijvoorbeeld kunt verwachten zijn: ‘Verdien 5 euro in het centrum van Almere door met elkaar als straatmuzikanten op te treden!’ Of: ‘Verzin een choreografie en voer deze dans uit op een publieke plek in Almere!’

Het komt dus aan op samenwerking, fanatisme en branie! Je kunt je voorstellen dat je tijdens deze knotsgekke uurtjes een hoop zult aflachen met je vrienden of vriendinnen.

Vier je vrijgezellenfeest in Almere in stijl met ons Crazy 88 citygame. Go Crazy!

Crazy 88 Almere is inclusief:
– Ervaren spelbegeleiding
– Gebruik camera tijdens het spel
– Prijsje voor het winnende team
– Prijsuitreiking
– Garantie op knettergek groepsuitje
– BTW