020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Walking Brunch of Lunch Almere

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 4 uur
  • €55,- p.p. (incl. BTW)

Wil je jouw vrijgezellenfeest vieren in Almere en dit combineren met actief wandelen en Bourgondisch tafelen?  Wij hebben een smakelijke en indrukwekkende middag voor jou in petto. In drie etappes schotelen wij een heerlijke brunch of lunch voor. Tussen al die heerlijkheden door leidt onze stadgids je door het boeiende Almere.

Dit culinaire arrangement zit vol gezelligheid en sfeer en maakt je vrijgezellenfeest tot een onvergetelijk succes!

Onder begeleiding van onze stadsgids ga je Almere op een verrassende en unieke wijze leren kennen. Tijdens de stadswandelingen krijg je samen met je vrienden en vriendinnen de fraaie kanten van Almere te zien. Onderweg vermaakt onze goedlachse gids jullie met interessante verhalen en geestige anekdotes over de plekken en de historie van Almere.

Elke wandeling leidt jullie naar een sfeervol restaurantje. Bij elke locatie krijg je weer een nieuwe gang voorgeschoteld van onze Walking Brunch of Walking Lunch. De eetgelegenheden zijn door ons op maat uitgekozen en bieden een ruime keuze aan hapjes en dranken. Iedereen komt dus aan zijn of haar trekken en ook houden we rekening met eventuele dieetwensen.

Hierbij een voorbeeldprogramma van de Walking Brunch. Voor de Walking Lunch starten we een uurtje later.

10.30 Stadswandeling A
11.15 Eerste gang restaurant Almere I
12.00. Stadswandeling B
12.30. Tweede gang restaurant Almere II
13.15. Stadswandeling C
14.00. Derde gang restaurant Almere III

Walking Brunch en Walking Lunch Almere is inclusief:
– Enthousiaste en ervaren stadsgids
– Uitgebreide driegangen brunch of lunch
– Beproefde en uitgekiende culinaire route
– BTW