020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Speurtocht Almere

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €18.50 p.p. (incl. BTW)

In de afgelopen decennia groeide Almere uit tot de topstad die het nu is. Tijdens onze speurtocht ga je samen met je vrijgezellengroep kennis maken de bijzondere plekken die Almere in huis heeft.

We starten deze uitdagende speurtocht op ons meeting point het stadshart van Almere. Onze enthousiaste speurtochtbegeleider ontvangt je daar hartelijk. Na een wervelende introductie en uitleg over de speurtocht worden de teams geformeerd. Daarna worden spelmaterialen van de speurtocht overhandigd en kunnen jullie van start!

We hebben voor jullie een uitgekiende route in petto. Tijdens je tocht kom je langs de leuke pleinen en bijzondere gebouwen die in Almere zijn verrezen. Gedurende deze gezellige speurtocht kijk je je ogen uit en beantwoord je de attractieve vragen die je hebt meegekregen. Op deze manier leer je Almere op een actieve wijze kennen. Via onze speurtocht-opdrachten kom je gaandeweg achter een aantal geestige anekdotes en bijzonder weetjes over Almere!

Na de speurtocht ontvangen we jou en je vrienden of vriendinnen in het gezelligste café van Almere voor een naborrel. Terwijl jullie bijkletsen en terugkijken op de sfeervolle speurtocht, kijkt onze begeleider de antwoorden na. Uit de handen van onze speurtochtbegeleider ontvangt het beste team een feestelijk prijsje!

Vier je vrijgezellenfeest met de ontdekkingstocht van Almere! Speur en puzzel in het bruisende centrum van deze bijzondere stad en geniet!

Speurtocht Almere is inclusief;
– Enthousiaste en ervaren spelbegeleiding
– Spelmaterialen
– Drankje bij de prijsuitreiking
– Prijs voor het beste team
– BTW