020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

So You Think You Can Dance Workshop Almere

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 8 personen
  • 2 uur
  • €25,- p.p. (incl. BTW)

Vier swingend je vrijgezellenfeest met onze dansworkshop So You Think You Can Dance. Beleef een heerlijke tijd in Almere en ga lekker samen met je vriendengroep uit je dak! Deze feestelijke workshop is geschikt voor zowel vrouwen als mannen en voor alle leeftijden! Deze Workshop So You Think You Can Dance in Almere is een feestje die je moet hebben meegemaakt! Laat je vrijgezellenuitje een actieve en sportieve happening zijn!

Onder inspirerende leiding van onze ervaren dansdocent studeer je samen een onvergetelijke dansperformance in. Je danst je choreografie op een song naar eigen voorkeur. Er is keuze zat is onze gezellige dansstudio in Almere. We hebben liedjes van Rihanna, the Black Eyed Peas of Lady Gaga, om maar wat te noemen. Heb je zin in nostalgie dan hebben we ook oudjes paraat zoals Prince, Madonna of Michael Jackson. Wij verzorgen alles tot in de puntjes. Met deze workshop beleef je een paar swingende en muzikale uurtjes in Almere!

Come on! Let’s dance!

Het is bijna niet te geloven, maar aan het einde van So You Think You Can Dance ben je al in staat om samen met je groep een waanzinnige dansact neer te zetten! Deze onvoorstelbare performance leggen wij voor jullie vast op beeld! Zo zorgen wij ervoor dat je een bijzonder aandenken overhoudt aan je dansbeleving in Almere. Pak nu je kans om je vrijgezellenfeest volledig te maken met onze fantastische Workshop So You Think You Can Dance in Almere!

Speciaal voor vrijgezellengroepen van dames hebben we een bijzondere choreografie waarin de vrijgezel in kwestie het middelpunt is in een rituele dans. Speciaal op aanvraag voor jou beschikbaar! Dus waar wacht je op? Let’s party!

So You Think You Can Dance Workshop Almere is inclusief:
– Professionele choreograf(e)/ dansdocent(e)
– Zaalhuur dansstudio Almere
– Garantie op sportief en swingend vrijgezellenuitje
– BTW