020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Sex and the City Almere

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 3 uur
  • €24,50 p.p. (incl. BTW)

Vier je vrijgezellenfeest met Sex and the City in Almere! Je kent vast wel het populaire TV programma. Wij hebben dit gegoten in een uitdagend spelprogramma. Samen met je vriendinnen beleef je een aantal verrassende uurtjes met hilarische momenten en veel gezelligheid! Vul je vrijgezellenfeest in Almere met dit originele spelarrangement. Verras je vriendinnen met het Sex and the City Spelprogramma!

Het avontuurlijke Sex and the City citygame wordt gespeeld in het centrum van Almere. Onze ervaren en enthousiaste spelleider heet je vandaag welkom op een sfeervolle locatie in Almere. Daar geniet je in stijl van een feestelijk welkomstdrankje. Daarna volgt een teamindeling en ontvangen jullie een aantal cruciale spelmaterialen voor het Sex and the City spelprogramma. Daarna duik je met je vriendinnen het stadhart van Almere in voor een gezellige en geweldige tijd.

Zijn jullie echte ‘Sex and the Citygirls’ en slagen jullie erin om deze uitdagende opdrachten van dit ludieke spel te volbrengen? We zullen zien!

We lichten een tipje van de sluier op. Dan heb je een idee van de bizarre en leuke opdrachten die we paraat hebben! Zing bijvoorbeeld met je vriendinnen karaoke in een kleine kroeg in Almere! Doe samen een ‘stiletto run’ in een grote winkelstraat in het centrum! En, let op,  vandaag benaderen jullie je eigen Mister Big midden in Almere! Wie wordt de gelukkige?

Al deze opdrachten vervul je vooral met stijl, klasse en girlpower. En natuurlijk met een hoog Sex and the City-gehalte!

Na afloop ga je lekker bijkletsen en samen van een welverdiend drankje genieten. Terwijl jullie samen terugkijken op jullie maffe en hilarische ervaringen van Sex and the City in Almere, is onze spelleider aan het beoordelen welk team de hoofdprijs verdient! Daarna wordt de prijs uitgereikt aan de winnaars!

Dit bijzondere Sex and the City Spelprogramma is een unieke invulling voor je vrijgezellenfeest of soortgelijk groepsuitje. Sex and the City in Almere kun je vanaf acht deelnemers boeken en op elke dag en elk tijdstip naar voorkeur.

Sex and the City Spelprogramma Almere is inclusief:
– Enthousiaste en ervaren spelleider
– Feestelijke consumptie bij ontvangst
– Spelmaterialen Sex and the City Spel
– Prijs voor het beste team
– BTW

Let op! Het is mogelijk dat we je vrijgezellenfeest in Almere geheel verzorgen met een compleet dagprogramma. Bijvoorbeeld gecombineerd met ons Hou van Holland Diner of het spannende Moorddiner of een ander entertainend speldiner. Bel of mail ons gerust voor alle mogelijkheden!