020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Popquiz diner Almere

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €55,- p.p. (incl. BTW)

Vier je vrijgezellenparty in Almere op feestelijke en muzikale wijze met ons nostalgische Popquiz Diner. Wij koppelen een fantastische popquiz aan culinaire hoogstandjes zodat je groepsuitje een groot succes wordt! Ideaal dus als gezellig en actief samenzijn met je vrienden of vriendinnen.

Deze verrassende en goed opgebouwde Popquiz Diner in Almere bevat een nostalgische, fascinerende en heerlijke popquiz! De boeiende en originele spelrondes van de Popquiz speel je tussen de smakelijke gerechten door. Wij verwennen je met bekende tunes, hits en populaire deuntjes van de afgelopen 50 jaar. We maken een meeslepende reis van de oude golden oldies tot aan populaire en actuele tophits van nu!

En maak je geen zorgen, je hoeft geen Giel Beelen te zijn en alles te weten. Plezier en sfeervol samenzijn zijn natuurlijk de belangrijkste elementen van ons Popquiz Diner.

Popquiz Almere

De Quizmaster die jou in ons gezellige zaaltje ontvangt is een enthousiaste en ervaren host. Deze Quizmaster zal voor de start van de Popquiz je groep opdelen in fanatiek teams. Onderling gaan jullie een muzikale en onvergetelijke strijd aan. Attractieve vragen komen op je af over alom bekende tunes en nostalgische muziekfragmenten. Van de Beatles tot Michael Jackson tot Lady Gaga. Alle stijlen komen aan bod!

Bij de algemene openingsronde kun je diverse vragen verwachten. Bijvoorbeeld: ‘In welk jaartal won Holland het songfestival?’. Of ‘Hoe heette de Zangeres Zonder Naam nu werkelijk?’ Met alle goede antwoorden verzamel je kostbare punten en de topscoorders winnen de hoofdprijs van onze Popquiz in Almere.

In een feestelijke en ontspannen ambiance beluister je met je vrienden of vriendinnen gedenkwaardige muziekfragmenten en haal je samen mooie herinneringen op.

Tussen de vermakelijke Quiz door worden jullie natuurlijk flink verwend met onze gevarieerde en overvloedige dinerschotels! Dus het is dubbelop genieten!

Als groepsuitje is onze Popquiz Speldiner in Almere te boeken voor elke dag en op elk tijdstip naar keuze. Vele groepen kozen eerder voor ons Popquiz Diner en beleefden een groot succes!

Het Popquiz Speldiner Almere is inclusief:
– Professionele en gelouterde Pop Quizmaster
– Compleet verzorgd driegangen diner
– Spelprogramma Popquiz Almere
– Prijsje voor de winaars
– Spelmaterialen Popquiz
– Zaalhuur quizlocatie Almere