020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Ontmasker de Trol Spel Almere

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3 uur
  • €24,50 p.p. (incl. BTW)

Speciaal voor je vrijgezellenfeest of soortgelijk groepsuitje hebben wij een hilarische citygame in het stadshart van Almere! Bij het Ontmasker de Trol spelprogramma kun je niemand vertrouwen. Het lijkt allemaal heel harmonieus maar het is list en bedrog wat de klok slaat! Dit maakt het spel natuurlijk erg hilarisch en verassend! Beleef het met elkaar!

Op ons meeting point in het centrum van Almere heet je enthousiaste spelleider je welkom. Deze ervaren en inspirerende spelbegeleider gaat je gezelschap opdelen in fanatieke en concurrerende teams. Iedereen wordt even apart genomen om te horen of hij of zij de Trol wel of niet is…. Zodra iedereen weet wat er moet gebeuren, starten we het spelprogramma met de eerste uitdagende en bijzondere opdracht in het hartje van Almere! De missies die je krijgt voorgeschoteld zijn stuk voor stuk ludiek, origineel en uitdagend! Enthousiasme en samenwerking staan centraal om punten te verdienen en de prijs van de dag binnen te slepen! Maar let ondertussen wel goed op! En laat die verdraaide Trol niet de boel saboteren!

Tussen de spannende opdrachten door is er tijd voor een drankpauze in een gezellig café in het centrum van Almere.

Ons succesvolle Ontmasker de Trol spel is perfect voor je vrijgezellenuitje of vriendenuitje in Almere. Vele groepen gingen jullie voor en beleefden een actieve, spannende en hilarische tijd!

Ontmasker de Trol Almere is inclusief:
– Ervaren en enthousiaste spelbegeleider
– Spelmaterialen citygame
– Prijs voor het winnende team
– Consumptie tijdens de prijsuitreiking
– BTW