020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Moordspel Almere

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 12 personen
  • 2 uur
  • €25,- p.p. (incl. BTW)

Dit wordt een spannend en mysterieus vrijgezellenfeest! Het bloedspannende Moordspel in Almere is een uitje van formaat! Verrijk je vrijgezellenfeest of ander groepsuitje met dit raadselachtige spelprogramma vol intriges en complotten!

We starten het Moordspel op een gezellige locatie in Almere centrum. Samen met je vriendengroep heb je een toptijd tijdens het spelen van ons indrukwekkende en onderhoudende Moordspel in Almere!

Nietsvermoedend en zonder zorgen geniet je met je vrienden en vriendinnen van ons heerlijke welkomstdrankje. Maar dan valt plots de politie van Almere jullie pand binnen! Deze rechercheurs melden dat op deze feestlocatie een ijzingwekkende moord gepleegd is! Alle aanwezigen worden daarom als verdachten aangemerkt. Je vrienden of vriendinnen die het meest verdacht overkomen worden door de politie even apart genomen. De rest van je groep worden opgedeeld in concurrerende onderzoekteams. Deze teams gaan de politie van Almere helpen om deze raadselachtige moordzaak op te lossen! Nu is het zaak om met jullie speurneuzen, puzzelvaardigheden en verhoormethodes de losse eindjes aan elkaar te knopen!

Bij afloop van dit geweldige Moordspel krijgt elk team gelegenheid om een slotpleidooi te houden met conclusies over de moordzaak. Daarna maakt de commissaris van de politie Almere bekend welke crimineel achter deze brute moord zat. Wie heeft het goed geraden? Dit wordt een spannend en hilarisch moment! Het beste team krijgt promotie en ontvangt een feestelijk prijsje!

Ben je een liefhebber van mysteries en dubbele bodems? Dan kun je met het fantastische Moordspel je hart ophalen! Behalve bloedstollend en onderhoudend is het spelen van het Moordspel natuurlijk ook heel gezellig en sfeervol! Vele groepen boekten dit unieke en bijzondere spelprogramma en beleefden een geweldige tijd!

Het Moordspel Almere is inclusief:
– Locatiehuur spelruimte Almere
– Ervaren en bewezen acteur(s)
– Spelmaterialen Moordspel Almere
– Prijs voor het beste team
– BTW