020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Moorddiner Almere

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €55,- p.p. (incl. BTW)

Tijdens dit vrijgezellenfeest krijgt je groepsuitje een bijzondere en spannende dimensie. Jullie spelen in Almere het waanzinnige Moordspel. Tussen alle mysterie door geniet je met je vrienden en vriendinnen van onze verrukkelijke dinergangen! Speel samen met je groep ons fascinerende Moordspel en maak een paar onvergetelijke uren mee.

In de binnenstad van Almere ligt onze fijne spellocatie. Onze spelleiders verwelkomen jullie met een heerlijke welkomstdrankje. Daarna is het tijd voor onze raadselachtige moordzaak. Vandaag in Almere zal blijken wie van jullie net zo goed een carrière als detective of rechercheur had kunnen kiezen. Bij het Moordspel is het namelijk zaak om middels gewiekste verhoormethodes de onthutsende waarheid te achterhalen. Gebruik doordachte vragen en zet je puzzelbrein in! Dan kom je steeds sneller bij de ontrafeling van ons mysterie.

Maar kijk wel goed om je heen. Bij het Moorddiner in Almere is namelijk niemand te vertrouwen. Een van je goedlachse tafelgenoten kan namelijk de moordenaar zijn!
Het sfeervolle Moorddiner in Almere is een toparrangement dat zeer geschikt is als vrijgezellenviering of ander groepsuitje.

Moorddiner Almere Spelverloop 

Tijdens je welkomstborrel in Almere worden jullie plots opgeschrikt door een politie-inval. De agenten bezoeken jullie restaurant met een alarmerende mededeling. In het centrum van Almere is namelijk een brute moord gepleegd. Naar alle waarschijnlijkheid bevinden de daders zich in jullie restaurant! De politie verdenkt een paar van jullie tafelgenoten en neemt hen mee voor een stevig politieverhoor. Na wat uiterlijke aanpassingen en voorzien van verdachte voorwerpen komen deze hoofdverdachten terug aan tafel. Welk van deze dubieuze figuren vind jij het meest verdacht en verdenk jij van de moord? Met jouw onderzoekteam ga je de onderste steen boven krijgen. Het beste team zal als eerste de zaak oplossen en de hoofdprijs van ons bloedspannende Moordspel in Almere winnen!

Het Moorddiner in Almere heeft alles in huis. Actief samenzijn, spanning en culinair genieten met ons Bourgondische driegangen diner! Een totaalarrangement dus vol sfeer en verrassing.

Ons Moorddiner in Almere is de perfecte invulling voor je vriendenuitje, vrijgezellenfeestje of andere viering.

Het Moorddiner Almere is inclusief:
– Ervaren acteurs
– Heerlijk driegangen diner
– Spelprogramma Moordspel
– Prijs voor het beste team
– Spelmaterialen Moordspel
– Zaalhuur spellocatie Almere
– BTW

Tip! Bij een kleinere groep dan het minimum aantal, kun je het Moorddiner ook bij ons boeken. Betaal voor het minimum aantal deelnemers en dan regelen wij het Moorddiner ook voor je feestje!
Wij brengen op aanvraag ons Moorddiner kan ook naar een andere stad of locatie. Of je kunt ook kiezen voor het Moordspel zonder diner. Laat ons je wensen weten!