020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Hou van Holland Speldiner Almere

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €55,- p.p. (incl. BTW)

Wil je samen met je vriendengroep of vriendinnengroep een geweldig feest in Almere vieren? Ons succesvolle Hou van Holland Speldiner is dan zeker het aangewezen arrangement. Je gaat vandaag Bourgondisch tafelen en tussendoor genieten van ons heerlijke spelprogramma! Met het Hou van Holland Speldiner garandeer je jezelf en je gasten van een hilarische en sfeervolle avond. Maak je vrijgezellenuitje in Almere onvergetelijk!

Hou van Holland Speldiner Almere

Onze enthousiaste Quizmaster bezorgt je een warm onthaal in dit gezellige restaurant in Almere. Het Hou van Holland spel begint met een attractieve inleiding door onze sympathieke Quizmaster. We maken je bekend met de spelregels en het uitdagende spelverloop van dit vermakelijke topspel.

Opgedeeld in verschillende teams gaan jullie je flink uitleven. Leg al je energie en kennis in je antwoorden en verbaas je tafelgenoten! Op onze verrassende vragen komen ongetwijfeld een aantal antwoorden die de nodige hilariteit teweeg zullen brengen! Want de sfeer is altijd top bij ons Hou van Holland Speldiner.

Wat we onder andere gaan doen is je kennis testen over ons kikkerlandje. Niet alleen je algemene kennis en feitenkennis, maar ook je muzikale kennis. Ook komen er diverse weetjes in hoog tempo voorbij en ook hebben we een aantal actieve opdrachten in petto. Dit wordt genieten!

Je speelt de Holland Quiz in Almere tussen de verrukkelijke dinergangen door. Ons driegangen menu is gevarieerd en uitgebreid. Ook voor eventuele vegetariërs of eters met andere wensen hebben wij smakelijke alternatieven. Kortom, ook culinair is het Hou van Holland Speldiner een groot succes!

Het team wat aan het einde van de rit de meeste punten heeft, mag zich de kampioenen van Almere noemen! Zij ontvangen een feestelijk prijsje uit de handen van onze Quizmaster.

Natuurlijk is ons fantastische Hou van Holland Speldiner in Almere de perfecte invulling voor je vrijgezellenfeest of ander feestelijk groepsuitje!

Het Hou van Holland Speldiner Almere is inclusief:
– Professionele en ervaren Quizmaster
– Verrukkelijk driegangen menu
– Spelmaterialen Hou van Holland Spel
– Prijs voor het beste team
– BTW

Tip! Wil je bij voorkeur dit speldiner elders buiten Almere houden? Geen punt, maak ons je wensen kenbaar. Bel of mail ons gerust voor een advies of een vrijblijvende offerte.

Tip! Wil je wel een speldiner, maar zoek je iets anders? Kijk hier bij ons ruime aanbod aan spelarrangementen. Wij hebben diverse fascinerende dinnergames, zoals bijvoorbeeld het Popquizdiner of het Moorddiner.