020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Hou van Holland Quiz Almere

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 15 personen
  • 2,5 uur
  • €25,- p.p. (incl. BTW)

Trommel je vrienden of vriendinnen op voor deze Hollandse topbeleving in Almere. De Hou van Holland Quiz in Almere is een garantie voor succes als je op zoek bent naar een sfeervol en hilarisch vrijgezellenfeest! In een feestelijke ambiance speel je samen met je groep onze oergezellige Hou van Holland Quiz in Almere. Bij deze uitdagende Hou van Holland Quiz beleef je een vermakelijke, sfeervolle en bijzondere tijd in Almere!

Speciaal voor je vrijgezellengroep hebben we een sfeervolle ruimte in het hartje van Almere gereserveerd.  Laat je verwelkomen door onze enthousiaste Quizmaster. Er wordt een teamindeling gemaakt en elk quizteam krijgt ook een eigen teamcaptain. Nu kan deze attractieve strijd van start! Alle elementen zitten in de Hou van Holland Quiz. Leuke en grappige vragen, bluf, aanstekelijke opdrachten en een hoop verrassingen…

De Hou van Holland Quiz in Almere bestaat uit afwisselende en gevarieerde spelrondes. Onze Quizhost leidt de quiz in met de algemene kennisronde. Als warming up wordt je even getest op je kennis van ons kleine landje! In de daaropvolgende quizrondes komt er van alles voorbij. Jullie gaan bijvoorbeeld actief dingen uitbeelden, jullie gaan schatten, raden en bieden! Voor de groepsbeleving hebben wij ook een uitdagend meezingmoment paraat! Al deze leuke en hilarische vragen en opdrachten komen in een lekker tempo op je af. We zijn benieuwd welk team bij je vrijgezellenfeest in Almere de prijs van de dag pakt!

Beleef samen met je vrienden of vriendinnen ons onvergetelijke Hou van Holland Quiz in Almere. Bij uitstek geschikt als onderdeel van je vrijgezellendag of ander groepsuitje. Boek onze Hou van Holland Quiz en verzeker jezelf van een paar topuurtjes in Almere!

Hou van Holland Almere is inclusief:
– Ervaren en enthousiaste Quizmaster
– Hou van Holland spelmaterialen
– Zaalhuur locatie Almere
– Hoofdprijs voor beste team
– BTW