020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Gooische dames spel Almere

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3 uur
  • €24,50 p.p. (incl. BTW)

Je vrijgezellenfeest wordt een groot succes. Want dit spelprogramma is verrassend, ludiek, bijzonder en origineel! Onze Gooische Dames Spelprogramma zal je vriendinnenuitje in Almere tot een onvergetelijke happening maken. Het Gooische Dames Spelprogramma in Almere is exact wat je nodig hebt om je meidenuitje feestelijk en bijzonder te maken.

Met jouw groep ga je Almere eens flink op zijn kop zetten! Net als de bekende en populaire Gooische Dames gaan jullie al je Gooische flair, charmes en finesses in de strijd werpen. Voer samen de meest unieke en bijzondere opdrachten uit. Dit wordt onvoorstelbaar en hilarisch!

Midden in het hart van Almere wordt je hartelijk ontvangen door onze sympathieke spelleider. Deze enthousiaste spelbegeleider gaat jullie groep indelen in verschillende fanatieke teams. Daarna ontvangen jullie cruciale spelmaterialen om het Gooische Dames spelprogramma te spelen! Na de speluitleg ga je een serie waanzinnige, onvoorstelbare en superleuke opdrachten uitvoeren. En dit doe je natuurlijk met een echte ‘Gooisch air’!

Welke Gooische dame zingt de sterren van de hemel bij de hilarische karaoke-ronde? En wie gaat er opgepimpt als dame van lichte zeden op de foto? Welk team behaalt de meeste punten en valt vandaag in de prijzen? Het team met meeste Gooische klasse wint namelijk een feestelijk prijsje! Beleef deze boeiende en onvergetelijke uren met je vriendinnengroep in Almere!

Net als de alom bekende Gooische vrouwen gaan jullie je flink uitleven! Boek dit sfeervolle topuitje en garandeer jezelf van een fantastisch vrijgezellenfeest in Almere!

Gooische Dames Spel Almere is inclusief:
– Enthousiaste en ervaren spelbegeleider
– Spelmaterialen Gooische Dames Spel Almere
– Feestelijke consumptie bij de prijsuitreiking
– Hoofdprijs voor het winnende team
– Datum en tijdstip naar keuze
– BTW