020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Comedy Workshop Almere

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 1,5 uur
  • €25,- p.p. (incl. BTW)

Wil je vooral veel lachen en lol maken tijdens je vrijgezellenfeest in Almere? Dan is de Comedy Workshop op maat gesneden voor jouw groep! Maak samen plezier met elkaar en om elkaar! Deze boeiende en entertainende Stand Up Comedy Workshop in Almere is een belevenis waarvan je versteld zult staan. Ontdek je verborgen talenten en die van je vrienden en vriendinnen. Dit worden een paar verrassende en bijzondere uren vol gezelligheid, sfeer en hilariteit. Klap je handen stuk tijdens onze Comedy Workshop in Almere!

Hilarisch vrijgezellenuitje in Almere

Onze doorgewinterde professionele Comedian ontvangt jullie in een knusse locatie in het hartje van Almere. Hij neemt je op reis in de fascinerende wereld van de comedy. Leer de ins en outs over het vak van de Stand Up Comedian. Maar het grootste deel van deze Workshop gaan jullie zelf actief aan de slag om jullie comedytalent te onderzoeken!

We starten de Comedy Workshop eerst met een boeiende uitleg over Comedy en haar historie. We leren je in korte tijd je hoe je de wetten en principes van Comedy in de praktijk kunt brengen. Hoe vertel ik een spannende anekdote? En hoe wind ik mijn toehoorders om mijn vinger? Door die nieuwe kennis is onze Comedy Workshop leerzaam, maar je zult merken dat je samen met je vrienden en vriendinnen ook heel wat zult lachen!

Deze nieuwe kennis en vaardigheden kun je in de toekomst ook gebruiken wanneer je een groep moet toespreken. Want na deze dag weet je hoe je een verhaal goed opbouwt en hoe je een anekdote boeiender, spannender en grappiger kunt maken.

Voor jullie eindperformances schrijven jullie in verschillende teams grappen over een bepaald thema of zelfs over elkaar! Dit zal je vrijgezellenfeestje extra hilarisch en gedenkwaardig maken!

Deze hilarische Comedy Workshop in Almere is een perfecte aanvulling voor je vrijgezellenfeest of een soortgelijk groepsuitje!

Comedy Workshop Almere is inclusief:
– Professionele en ervaren Stand Up Comedian
– Workshopmateriaal
– Zaalhuur workshoplocatie Almere
– BTW